Suntikan perancang Depo

Ada sesiapa mommies yang ambil suntikan perancang and first haid berpanjangan tak? Risau sbb still dah lebih 30hari and still period. 😢#pleasehelp #ingintahu

6 Balas

depo ni ada orang rasi de orang tak. kalo ikot betoi depo ni kalo amik xkn period. jd boleh prgi klinik semula bgtau masalah yg hadapi skrg ni. mybe dorang akan tuka jenis lain nanti boleh join grup wasap ni khas untuk mereka yg tgh pregnt, ttc & sudah ada anak 😊 boleh tanya macam2 or share pape yang tahu by pengalaman or else dalam grup tu. https://chat.whatsapp.com/FE0BfvTN0XwHUIoxjsFqJe

baik check klinik sis, macam saya dlu amek depo lansung xperiod.. tanye doktor die ckp xde masalah boleh teruskan.. lepas stop depo baru dtg period semula.

Saya amik depo , tpi period mcam biasa on time tiap2 bulan tpi datang dlam seminggu ja tk prnah berlarutan smpai 2 minggu atau sebulan mcam tu

2y ago

haaa fahamm, maksudnya okay lah dgn awak aek..

bagus jumpa doktor..takut hb turun puan akn ada simptom nanti

Ya saya pun sama, tengah first period juga. Dah 3 minggu 🥲

xserasi kot tu

2y ago

tu la, ramai juga yg cakap mcm ni.. ni nnti sy nk jumpa doktor semula and consult..