Suami Morning Sickness

Saya alahan teruk masa first trimester dulu. Muntah, hilang selera makan sampai berat susut. Tapi alhamdulillah masuk je second tri dah okay. Tapi few days ago husband pulak yang alami benda yang sama. Kesian sangat tengok, lucu pun ada. Muntah, cirit birit, pening, demam sampai pucat muka dia. MC 2 hari. Yang saya risaunya sekarang ni, dia kurang sangat makan, tak selera. Makan nasik 3 suap je. Sebelum ni 3 4 pinggan boleh jalan, makanan mmg tak tolaklah. Haha.. Is it okay for him?

1 Balas

Ok je..Nty lma2 hilng tu..Lgpon bgus suami mrasa skli alhn prmpuan preggy nie