Takda selera makan tapi tak mabuk

Kandungan dah masuk 4 bulan, tapi selera makan hilang, dah tak mabuk2 smpat morning sickness masa kandung 6-8 minggu lepas tu okay, tapi selera makan hilang, benda tu normal ke? Atau kena paksa makan jugak#firstmom

3 Balas

Better sis paksa mkn.. sy hb 13 drop jd 11 ngam2 nurse ckp. Sbb sy xde selera mkn wlopon xde alahan. Mula la sy gelabah mkn byk2 sayur n buah utk zat besi

7mo ago

baik sis saya pksa jugak walau takda selera 🥺

Sy pun dulu mcm sis, langsung takde morning sickness tp selera mkn mmg out. Tp sy cuba jugak mkn sikit² cuma kerap. Kesian baby nnt tak cukup zat 😔

7mo ago

baik sis, nanti cuba makan jugak

Mkn sikit2 tp sllu sis. Tetap kne alas perut. Biasa ada nurse bg ubt alahan. Try tnya

7mo ago

baik sis nanti kita tanya nurse