Celah² paha hitam ?

Salam nak tanya , normal kaa kalau celah² paha hitam masa preghnant neyy ? Sebab dok tgk makin lama makin hitam ? Ada tips atau petua dak macam mana nak bagi hilang ? Kaa memang tuh hormon untok org ngandung yeaa ?

4 Balas

Maybe sbb ada gdm. Saya ada baca artikel. Celah2 peha, leher , semua tu hitam salah satu faktor dia ada dkt wanita hamil sbb ada gdm

4y ago

sy xde gdm naik jgk hitam kt leher,ketiak.. skrg dh brsalin makin hilang dh

normal kot . sbb sye pn tgh alami benda tu . celah paha , leher , blkg kaki semua hitam . nnt lepas bersalin hlg la tu .

Normal sis time preggy cmtu. Takleh buat apa. Dh bersalin baru kurang slow2

hormon sist..hilang jga tu nnti...