Ketiak dan celah makin hitam

Normal tak celah paha dan ketiak makim hitam.Ada cara tak untuk kurangkan kehitaman celah² ..produk apa yg selamat untuk ibu hamil 😁kongsi please #ingintahu #pleasehelp #firstmom #firstbaby

2 Balas

normal sis... nanti lepas bsalin jadi asal semula... hormon je tu. jgn la pakai produk apa apa dulu sbb kita xtau keselamatan kt atas produk tu.. Enjoy jelah pregnancy

normal sbb perubahan hormon ketika mengandung.. jadi elakkan pakai apa2 produk..