hanya mintak tips

ada sesiapa tahu nak hilang kan hitam celah paha. sebb semenjak pregnnt ni pndai hitam pulak. any tips

12 Balas

Saya pun mcm tu sis.. Xpayah mbazir bli product pemuteh.. Mmg xjalan punya.. Sy dah try pakai utk gosok buangkan hitam mcm daki celah paha, leher n so on..So biarkan jelaa... 🤭

Mmg xde tips sis..sye pregy anak 1st..skrg dah 36week dah makin gelap celah peha,kat tengkuk,ketiak n perot..jd normal lah kalau pregy jd hal2 mcm tu...😉😉

4y ago

tulah. ni anak sye yg ketiga. anak yg lain takde pulakk.

Redha je la😂 saya pragnant 34w skrang celah paha, ketiak, leher hitam mcm berdaki setahun tak mandi.. tapi nanti akan putih balik mcm anak first

sy pn same..bkn setakat naik hitam,gatal² mcm naik ruam kt celah peha ngan bawah breast..gatal die jgn ckp la..tye nurse,dorg ckp hormon..so bertabah la.

3y ago

sya pun celah paha gatal ..lepastu hitam..segan jgk nk bersalin nanti..tapi dah baca sini lega sikit sbb hormon kan

Normal kot sis...hitam celah2...sy kulit putih...mai pregnant alamakkk hitam habis...peha,leher...nsib la suami fham hormon org mngndung...

Berkorban kejap je demi anak.. klau suami faham takda masalah.masa mengandung hormon tak stabil, mcam2 boleh jadi..

4y ago

tulah. anak yg ketiga je pndai gelp . yg lain takde pulk.

ini di namakan hormon ketika hamil.. dia akan hilang perlahan2 selepas bersalin

Tips nya redha jela.. normal klu hitam celah peha.mgkn sebab hormon..

Takde tips. Gelap sbb hormon mengandung 😁

Takde tips sis. Tu sebab hormone mengandung