JANTINA BABY.

Saya ada 4 anak perempuan . nak minta pendapat mummies semua , macam mana ye kita nak merancang dapat anak lelaki? Ada petua atau kaedah pape tak?

122 Balas

ada jg erk jenis fil tk tau berterima kasih n brsyukur.. da ada cucu² perempuan tu da kira bgs tauu dr lngsung xda ank.. ank lelaki ke perempuan bkn menentukn sapa baik sapa buruk... tk paham org zaman skg lngsung tk pndai jaga hati.. tkpela sis , ank apapn yg akn lahir nnt brsyukurla sbb itu da pemberian dr Tuhan.. abaikn mulut² puaka , yg penting suami sllu ada brsama sis.. doa bnyk² moga tercapai keinginan sis nk dpt ank lelaki.. Amen 🙏 sis jaga kesihatan , tamau stress² .. takecare n godblessyouu

5y ago

Tq sis bagi kata2 semangat