JANTINA BABY.

Saya ada 4 anak perempuan . nak minta pendapat mummies semua , macam mana ye kita nak merancang dapat anak lelaki? Ada petua atau kaedah pape tak?

122 Balas

Hello.. Yg tentukan jantina anak adalah lelaki. Bkn pmpuan.. Kte ni pegang chromosome (cmni kot ejaan nya, bedal lah) XX laki pegang chromosome XY. Klu chromosome Y dia lemah maka dpt la anak pmpn. Suh manusia2 yg kurang bijak tu g blajar balik. Sedap2 je salahkan org pmpn. Kte ni dh la menanggung sgalanya. Kata2 begitu mcm menidakkan ketentuan Allah je.

5y ago

Tula pemikiran manusia2 yg belum terbuka .