JANTINA BABY.

Saya ada 4 anak perempuan . nak minta pendapat mummies semua , macam mana ye kita nak merancang dapat anak lelaki? Ada petua atau kaedah pape tak?

122 Balas

sabar sis...sy skrg tgh mgandung ank no 4....3 ank sy semua boy...sy pun bsalin ceaser haritue g scan doktor ckp baby boy....mmg teringin sgt nk ank pompuan tp kami redha....suami siap ckp lepas ni ikat jerk x kisah ar nati baby boy or girl n jgn peduli ckp org....dh Allah nk bg semua lelaki kita terimalah.....yg pntg suami kita masih bersama kita.....masih terima kita seadanya....org luar nk ckp apa biarkn dorg ckp.....

5y ago

In sha Allah ...,Aamiin