Korang start tak selesa baring terlentang masa brapa weeks?

Saya 15w masih boleh terlentang/menegak.. Brapa weeks agaknya baru rasa x selesa dan perlu tidur mengiring ye? Cuma saya klu baring mengiring perlu alas tepi perut dgn bantal baru selesa, walaupun baby bump masih x nampak sbb buncit hihi..

17 Balas

saya 39 week still selesa baring terlentang. tp kena paksa diri mengiring jugak sbb tu posisi terbaik.

nak masuk 26w masih selesa terlentang cuma jangan lama2 sangat la.

awl pregnant dah X selese skrg 24week,lagi lah kerap rse x cukup nafas

sy 28w, masih suka baring telentang, selesa dr mngiring.

nak tanya ? 15week normal ke perut tak nampak ?

1y ago

Ohhh ada yang lama jugak .. Perut tak nampak takpe , yang penting baby sihat .. saya risau sebab pestime pregnant ☺️

saya 25weeks

better mengiring