baring terlentang

lebih selesa baring terlentang daripada mengiring, awL trim 2 dulu selesa mengiring, skrg kalau baring mengiring xselese and sakit pinggang yg amat, risau kan baby, tapi sakit sgt pulak.

2 Balas

Sama lah kita.. 😢 Cuba utk tido ngiring kiri/kanan tp curi2 jgk melentang. Waktu tu rasa Allah.... Heavennya 😂 Lepas tu ada tabiat yg xboleh nk buang, meniarap. Suka sgt meniarap. Maybe sbb takde baby bum lg kot so mcm selesa je niarap. Bahaya ke x eh 😅😅

As far as i know baring terlentang is not advisable for preggies.. kalau baring kena mengring sble kiri or kanan..

5y ago

tu la. selalu dengar macam tu, tapi jadi sakit pinggang sangat. perut pon jadi sakit. guna bantal utk prgnant tu pon xokay jugak