13 weeks

Hai moms, saya dah 13 weeks, normal ke kalau dah tak selesa baring terlentang? Kalau baring terlentang, rasa mencucuk2 kat perut belah kiri, tapi bila mengiring kurang sikit rasa sakit. 1st preg, hehe tq ?

2 Balas

baring terlentang buat apa, risau baby tu tertekan terlemas ke apa ke sebab perut nak jadi flat kan, dh pregnant ni ta boleh terlentang sesuka hati klu 3bulan ke atas risau laa

Awal2 pregnant saya beli bantal bentuk u tu. Selesa sikit nk tdo. Sangat2 membantu lagi2 bila perut da membesar.