betul ker kalau kita cangkung lama2 dalam toilet janin boleh keluar?

Saya 13 minggu..dan saya selalu mencangkung dalam toilet lama2..ini kerana saya mempunyai masalah untuk membuang air besar..kadang saya takot kalu2 janin keluar time saya menyangkung..sebab ramai yang bgtao saya,kalu meneran benda lain akan turut keluar sekali..ada ibu2 boleh pastikan tak?

1 Balas

Takde laa. Sy pun sembelit jugak. Sy lagi suka cangkung dari duduk sbb duduk lagi susah nak membuang. Banyakkan minum air, makan buah dan sayur. Kalau dah lama cangkung tapi susah jugak membuang, sy stop dulu. Biar betul2 rasa nak membuang baru sy membuang.

4y ago

Sama2 🤗