17 week

hi sape yg sama mcm y 17 week? perut rasa mcm tegang je.. kkdg rasa ngilu nk buang kecil.. normal x..

76 Balas

malam tadi saya tak boleh tidur sebab perut rasa tak selesa tak tahu kenapa normal ke? 1st mom 1st baby pengalaman tak de huhu 2 malam tak dapat tidur sebab perut tak selesa 😭

sama lahh,,perut asyik tegang je

sama.. saya selalu rasa lagi2 waktu lepas makan

normal puan . baby da mula membesar

ye ada.. sama ngn sy 17 week

sy pulak bila dah buang no 1 rasa mcm xselesa dekat miss v tu dan rasa sakit belakang...normal ka ya??pening sy dok pikiaq

sy pon da msuk week 17..msih lg kecik baby, nurse kata kdg2 rs bila pusing ke kiri ke kanan..hihi

saya 17 minggu bila baring kadang2 rasa berketul..kdg2..rasa mcm xde apa2..kcik sgt kot lg.

Saya nak tanya ibu2 ada tak yang scan di usia 17w dan tau jantina? Saya nak scan baby tapi takut 17w belum tau jantina lg 😄

2y ago

sy pun belum scan lagi..rasa nak tahu tapi sabar tunggu je la bila doctor scan nanti..hehe

sme lahhh ,sye pom slalu rse...sye preggy 17mggu juga....tpi sye rse kerap jugak mengeras....normal ker gtu...??