Klau kandungan 17 week boleh ke kerap berjalan jalan? Sebab saya pergi aeon pusing2 balik rumah perut rasa tegang dan miss v pun rasa mcm ngilu. Normal ke mommy2?

2 Balas

Sy drp awal pregnant, skrg 35w g keje pn jln kaki 1km lebih pergi balik.. skrg dh xlarat nk jln sbb celah peha n ari² dh sakit pn masih g keje jln kaki walaupn ada staff nk tumpangkan sbb nk bg senang bersalin & utk stamina..

5y ago

Sama la sy pun ank 1st nie.. dgr org kata senang bersalin, lg semangat nk berjalan..

Xpe kerap bjlnla bagus.. moga2 mudah bsalin nti.. 17w mmg miss v akn br ngilu sb baby tgh mbesar.. tulang2 bhgn pelvic pn turut mgembang..

5y ago

Haah normal.. sy pn rase yg same.. alhamdulillah ank ke3..