17 week

hi sape yg sama mcm y 17 week? perut rasa mcm tegang je.. kkdg rasa ngilu nk buang kecil.. normal x..

76 Balas

sye pun 17 weeks dah...rsa tegang je prut..klau rsa ketulan tu lah baby kite sis...🥰🥰

saya 17 week mmg ada rasa sakit.semalam saya Tye dkt n dia ckp baby nak membesar mmg akan rasa sakit dkt situ

Awal nya korg rasa tendangan bby ea? Bukan 20w ke atas ke ea ? Tp tk kuat pon kan dia gerak manja2 je kan

sma sis...tegang sebelah kiri,kdg rasa mencucuk jer bila nk bngun nk kencing..rsa tk seles....kenpa ya

betul, saya pun dh 17 weeks bila suami saya ada dirumah tegang semacam bila x ada x tegang pun perut

sama lh dgn sy..tpi hritu sy tny kt doc,doc kata normal sbb baby nk membesar..hihihi

Sama 😭 sy igtkn saya ni kenapa lah rasa gini..hilang dah kebingungan saya 😂

saya pulak jadi lenguh kaki dan sakit2 badan ..kenapa ya..nak kata x minum susu,saya minum

hi sape yg sama macam sy 17week ? muka Breakout ,jerawat naik penuh muka . Normal ke ..

sama sy jgk sis.. sy jgk rasa tegang je perut.. tpi bila husben pegang elok pulak..