Due Date Bln 11

Sape sini due date 19.11..da ade tanda2 nk bersalin ke Korang? .. Sye skrng 35w5d..

98 Balas

Sy 10/11. Tanda2 tu xsure la 😅 Tp perut selalu mengeras. Kdg sakit. Xde turun tanda darah or lendir. Rasanya xde pape lg. Gerak bayi pon makin aktif. 😂 Hrp sgt bersalin normal, on due. Tak overdue. Takot kena paksa bersalin, kene cucuk

5y ago

Saya tanda tu dh ada mcm sakit pinggang kerap kaki kebas baby dh jarang goyang tpi pegi hospital doktor suroh balik pulak sbb pembukaan jalan belom lagi

Saya due date 7/11 skrg 37w 4d. Skrg x larat sngt nk baring sakit, nk bgn sakit, nk jalan sakit. Tp xde keluar tanda apa2 lagi cuma kdg cramp sakit bdan je. Semalam sakit sngt badan husband saya urut2 belakang bru boleh lena tido sikit. Hm

4y ago

Awalnye kena serah diri sis. Pape pun take care and semoga dipermudahkan urusan sis dan baby. Saya xde pape mslh tp doc ada bg date utk next appt dua hari before due date sbb kemungkinan overdue kena induce.

Saya pun 35w 5d, tapi nurse bagi due date 22/11. Masa 34w hari tu ada contraction kuat sangat macam senggugut n rasa cam nak buang air besar n air kecil tapi tak pun.. Rasa je. Hari ni makin kuat rasa baby tolak² kat bawah tu huhuu

saya due date 30/11 tapi baby kerap mengeras tak perasan ada tanda2 ke tak tapi saya gdm on diet.. cuma haritu 2 3 hari saya rasa tetiba ada air meleleh keluar tapi tak banyak.. saya pun tak sure tu tanda2 ke apa sbb firstime 😅

5y ago

Elok pergi klinik cek

due 23/11 .. skg 35w5d.. 1/11 kena serah diri sebb gdm on insulin.. perut skg byk mgeras,sakit pinggang, susah nk tido.. baik mgiring kiri atau kanan.. nk bgun dr tilam pun susah.. minta doa ibu2 sekalian...🙏..

saya 30 /11/2020,kerap juga mengeras ,sakit tulang kemaluan...tak blh nak baring sngt...nk berdiri lama tak blh...mcm ada kontraksi plasu..tapi jaraknya lama lah...pinggang sakit sangat😭😭😭

Sya 37 week 2 day smlm skit sngat pnggannya nk tido pun susah nk lena, tpi boleh thn lgi klau daa skit sngat daa boleh pii hospital daa smoga dipermudah semua bgi ibu2 mengandung Inn Shaa Allah

Due on 28/11/20. 35 wks today. Hopefully everything will be alright. Insya allah. Aamiin.. i doakan semua ibu yg nk melahirkan dipermudahkan urusan. Aamiin.. sama² kita berdoa ye kwn². ❤

sy due 24/11 .. now 35w5D .. sangkot dgm with insulin .. tp doc suruh serah diri 38w on 10/11 .. kena induced. tp tgk laa 11/11 baru serah diri. sbb date cantik 🤣🤣 doakan 🤲😘 #1stbaby

4y ago

aah btl .. so follow jela date yg pakar tu. mana tau serah diri 10/11 , baby kuar 11/11

Sy 14.11 Ada rasa sakit sikit semalam.. Tapi tak kerap..😅 Doktor kata sy tak boleh lewat bersalin dari tarikh due.. Sbb saspek kencing manis.. Rasanya nanti nk kena serah diri awal..