Due Date Bln 11

Sape sini due date 19.11..da ade tanda2 nk bersalin ke Korang? .. Sye skrng 35w5d..

98 Balas

Due saya 20/11. Tanda2 mcm dah banyak ni...hehe..dah rasa mcm baby kat bawah sangat. Bila dah duduk lama, nak berdiri rasa mcm sakit sangat kat ari2. Kaki pun dah bengkak mcm kena gout..

5y ago

Ramai la geng kita kat sini...hihihi takpelah nanti kita update semula bila masing2 dah beranak ye...

Sy due 11/11.. Tp 27/10 dah kne serah diri sbb gdm on insulin. Ade mase smnggu je lg sblum admit ward.. Puas dah buat mcm² aktiviti bg cpat brsalin, tp masih blom ade tanda² lg.

5y ago

Kencing manis mase mngandung sis

Sama due date ngan saya. Skrg kerap buang air besar, sakit menyucuk nyucuk kat bwh terutamanya bila asyik g tnds,baby mengeras & x blh ddk lama, sakit sangat. Baring je mampu

due sya 7/11 tapi 24/10 kena serah diri,Gdm on diet..harap baby kluar awal sblum induce...Sana sini sakit jer ni,serba tak kena jer..belum ada tanda2 lagi..

Sy due 11/11. Perut asyik mengeras. Baby aktif lain macam. Tp ibu letih xboleh bawak bincang. Moga dipermudahkan proses bersalin kite semua..

3y ago

saya 12/11 pun kdg2 Ada Rasa MCM Tu. mmg letih rasa

Sye 7/11....skrg pn bby kerap mengeras dh,nk buat ape2 pn x selesa dh skrg ni,lg2 lau nk tido...pusing sane x boleh pusing sni x boleh...huhu

4y ago

sama due sya sis..tapi sya 24/10 kena serah diri,gdm on diet...

Sya skrang daa 36w5d tnda2 daa ade hrp2 dpt lhirkn baby sblum due dan scra normal Inn Shaa Allah, smoga ibu2 kt sni pun sma hrpnya

kandungan hrni masuk 37w, sy pon gdm on dc. masih blom ada tanda² nk bersalin lg.. doakan sy ye. klu x kne bsalin paksa on due 12/11

Saya due 12.11 tp semalam dah sakit pinggang mcm nak patah dah. Tp sekali je. After tu takde dah. Mak kata tu mcm false contraction.

Sy 38w4d..mggu dpn last tmujnji, klu mggu dpn xdue gk.. Kne serah diri..doakn sy bsalin biasa.. Gdm on diet control..mber2 smua dh bsalin

4y ago

samalah puan. sy sepatutnya due 3/11 tapi kalau 28/10 x bersalin jugak kena serah diri.sbb gdm on diet control. anak 1st seram pulak. semoga dipermudahkan urusan kita semua