Due Date Bln 11

Sape sini due date 19.11..da ade tanda2 nk bersalin ke Korang? .. Sye skrng 35w5d..

98 Balas

Sy 10/11. Tanda2 tu xsure la 😅 Tp perut selalu mengeras. Kdg sakit. Xde turun tanda darah or lendir. Rasanya xde pape lg. Gerak bayi pon makin aktif. 😂 Hrp sgt bersalin normal, on due. Tak overdue. Takot kena paksa bersalin, kene cucuk

5y ago

Saya tanda tu dh ada mcm sakit pinggang kerap kaki kebas baby dh jarang goyang tpi pegi hospital doktor suroh balik pulak sbb pembukaan jalan belom lagi