Due 19.11

Ade sape2 yg da bersalin tak yg due bln 11 ?...

36 Balas

Sy 30/11.. dlu masa 5 bln rasa cam lambat je..tapi skrg dah 34w6days rasa takot pn hado😂😂😂..xcited..nk nunggu si kecik ni kluo..😅😅...

10/11.minggu ni da start cuti. Takot oii. Risau terberanak dlm jem. 😌 Skrg ni jem manjang balik keje. Sampai rumah selalu dlm pkul 8mlm 😩

Saya due 11/11 tapi dokter bgi tarikh admit ward 19/11 hehe. Semoga dipermudahkan segala nya ya mommy's

Due 20/11. Tapi doc suruh serah diri 5/11 sbb ada gdm 😔. Sakit tak induce ye.

12.11 mmg slalu skit prut je skrang kdang2 skit pinggan punggun dan lain2

5y ago

InsyaAllah aminn.. tgh pujuk jgk dia kluar sblm due.. hehehe.. mummy baba xsabar tggu org bru. Hehehe..

1.11 masuk wad 2.11 kena induce so bersalin belum taw laa bilaa nak keluaq😬

5y ago

Serah diri ke sis?

Due saya 24/11 tapi dah besalin 24/10 35mngu 3 hari

Sama ngan saya la 19 Nov gak. 33w kepala baby da engaged

5y ago

Aamin ya rabbal alamin

23/11 ...tp 1/11 kena serah diri.. gdm on insulin

8/11 due. Da selamat bersalin 24/10. 38minggu.