Due Date Bln 11

Sape sini due date 19.11..da ade tanda2 nk bersalin ke Korang? .. Sye skrng 35w5d..

98 Balas

Saya due date 7/11 skrg 37w 4d. Skrg x larat sngt nk baring sakit, nk bgn sakit, nk jalan sakit. Tp xde keluar tanda apa2 lagi cuma kdg cramp sakit bdan je. Semalam sakit sngt badan husband saya urut2 belakang bru boleh lena tido sikit. Hm

3y ago

Awalnye kena serah diri sis. Pape pun take care and semoga dipermudahkan urusan sis dan baby. Saya xde pape mslh tp doc ada bg date utk next appt dua hari before due date sbb kemungkinan overdue kena induce.