first pregnant

saya nak tanya dalam trimester 1 nie boleh ke minum susu ibu hamil ? kalau boleh jenama apa yang okey ye #ingintahu #firstbaby #bantusharing

7 Balas

Eh mestilah boleh. Lagi awal lagi bagus. Minum apa2 brand pon okay. In fact susu dlm kotak mcm farm fresh pon okay je. Saya try similac tapi tak sedap takleh telan😭 jadi saya stop dan minum susu kurma je

Boleh je kalau awak tahan , so far sy minum anmum chocolate je cuma depends on your body sbb ramai ckp gula tinggi .

boleh jee..saya drpd awal pregnant minum susu lazz choco ..alang2 boleh bantu naikkan hb 🤭

Sy minum susu frisomum dan susu rizq sis .

Saya minum Bellamy

Boleh.

c2joy