Susu ibu mengndung

Sape pernah minum susu nie?okey tak?saya first time mngndung ?

Susu ibu mengndung
25 Balas

Rasa dia sedap tak? Saya minum anmum, tak berapa suka rasa dia ?? 1st time pregnant juga

5y ago

Beli anmum yg chocolate flavours sdp

Ok. Tp kalau nak betul2 kurang manis boleh try frisomum. Yg ni still ada rasa manis2

5y ago

Tq sis ?

Sye minum susu ni naik 3 kg dlm sebulan. Terus kene monitor bp 2 minggu.

5y ago

Bleh menyebabkn berat bdn naik jgk pon ssh huhu

Ok. Saya ada gdm pun bacaan bsp tetap normal walaupun minum susu ni.

Sy Susu ni.. recommended by Doctor pakar.. sedap & tak meloyakan..

Sye pena try x sedap.rasa dia lain mcm, skrng sye tukar enfamama .

5y ago

Tq sis ☺️

Sedap n x manis...ok ja syg minum sampai saya dlm pantang...

Ok jer, cuma sy x brpa minat rasa susu ni ?

Sy penah mnum kejap sblum kena tukar mnum fresh milk .

5y ago

Tq sis ?

xsedap hehehe penah mnm.. frisomum sedap..