Alahan mengandung

Sape kt sni yg jenis alahan on off, share la pengalaman.. Sy ni pelik, mula2 msa tawu preggy dlm 4w camtu alahan terok jugak tp mlm je, bila nk tido akn rsa pening pas tu muntah terok berkali2.. Tp dlm msa 2mggu je pas tu dh stop xde alahan dh, skrg msuk 9w tiba2 ad balik alahan tu.. Tp siang hri pulak, klau msak je msti nk muntah plus pening sbb bau bahan tumis.. 😅 pelik tp benar

3 Balas

bgntung pd ibu tu. ad yg on off ad yg xda lnsung. ad gak awal je alahan, mcm ibu sy dari first smpai nk bersalin dia alahan 😅