Alahan on off

Minggu 7 hari ke 6 memang tkde ap ii alahan ke ? Mcm tkde rasa nk muntah pening ke. Sebb pelik jugak tetiba je hilang alahan tu.

2 Balas

same la sis bru masuk 7 minggu. ritu 5 weeks dh scan bru nmpk kantung. igt hujung mggu nk repeat scan. mcm2 dlm fikiran bila alahan hilang cepat sgt. risau. btw, kandungan sis okay kan?

12mo ago

Alhamdulillah oke je sis

hi. saya pun sama sis. on off juga. kadang rasa sikit sikit je alahan. kalau tetibe hilang biasanya tu perkara normal. depends on body masing masing.