Alahan mengandung

Hi nk tnya sy pregnent bru msok 6 minggu alahan mmg terok mkn muntah , ad x tip bgi kurangkn alahan , sy hnya blh minum air je

2 Balas

Sama la mcm sy..kena try and error mkn smua bnda..sy alahan smpai skrng pom ada 28week..tp bkurang..sy air pom xblh mnum..kluar msuk wad je memanjang..

ank sulong pon mcm tuu.. mkan minum mesti muntah. msok kluar wad je.. skrg bby no 2..alahan jgak doa2 xseterok ank firts laa