GDM

Sape kat sini pregnant dan disahkan ada gdm? On diet ke insulin? Cer share pengalaman 💪💪💪

25 Balas

Sis banyak minum air masak.. The best air water filter yg cuckoo or coway tu..pilih filter yg Alkaline.. Then jgn sesekali minum air 3in1..try k.. Saya umur 40 mengandung ni bebas dr gdm alhamdulillah sb elak minum 3in1 dan slalu minum air alkaline tu.. Cuma water filter saya brand korean rental lah.. Syukur takde sangkut gdm yeklah sb ada family history mak ada kencing manis