Sape ibu² dekat sini GDM on ubat & insulin mata kabur kadang² ? Boleh share? Atau berpengalaman?

2 Balas

Saya specky. Saya pun tak pasti sama ada makin kabur rabun dekat ni sbb GDM /pre diabetis atau dah lama tak tukar kanta. 😅 Sekarang dah 11 bulan bersalin. Masa hamil GDM on dirt ke ubat

sy GDM on ubt n insulin juga..alhamdllah mata ok.. fundus camera pn kna bt setiap trimester utk cek mata..alhmdllah normal.