GDM

Sape kat sini pregnant dan disahkan ada gdm? On diet ke insulin? Cer share pengalaman 💪💪💪

25 Balas

Gdm on diet. Skrg 36 minggu. Tolong doakan baby saya kuar sebelum due ya 🥰

4y ago

Mudahan segalanya berjalan lancar dipermudahkan segala urusan bersalin dan selamat kedua ibu dan ank🤲💓

Gdm on insulin...cucuk mlm je..sbb pg bacaan mng tgi ckit.. 😅😅

on diet..selalu amalkan minum air kepala untuk turunkan bacaan gula

on diet. xdan serah diri time cukup 40w dh terberanak 34w 😅😂

gdm on diet😂a day before edd kena serah diri.

on diet on meta + insulin mlm

On diet je.. Sbb boleh kawal

gdm on diet control

gdm on diet 😂

insulin+meta