gdm on insulin

Assalammualaikum...Boleh tak,kalau nak stop insulin,tanpa pengetahuan doc....IBU2 ade pnglmn?...cer share...

2 Balas

Kenapa nak stop tanpa pengetahuan doctor? Ada percaya mana2 Mitos ke?? Bahaya bukan saja pd kandungan tp pd awak jugak. Klinik bkn saja2 nak bagi tapi bila dah badan awak tak boleh control sbab tu kena ada bantuan. Klau badan awak masih bleh control, awak cuma akan disuruh jaga diet je..

Pls don't..jangan...sbb insulin nak pastikan gula ibu terkawal..gula tinggi dlm badan boleh menyebabkan baby meninggal..

4y ago

Tq dear😊🙏....💕