batuk

Sape kat cni dah trimester 3.. batuk? Sy bru dpt btuk.. aduhaiii.. smpai skit perut.. batuk.. Esok sy serah diri.. doakan sy dipermudahkan segala urusan dan selamat bersalin..

6 Balas

Saya pernah demam, selsema and batuk sekali pakej masa 3rd trimester..jumpa doc swasta dan dia akan bagi ubat yang sesuai utk ibu mengandung. Moga semuanya selamat dan dipermudahkan segala urusan. Gudluck mommy!

🙋‍♀️.... dah dekat sebln lebih batuk berkahak ...dah dekat 2 botol telan ubat batuk yg doktor benarkan amik time pregnant... tp still tak recover sgt... so beserah je la skrg ni...

4y ago

Terima kasih.. 😊

Sy masa bersalin batuk2.. Bgoyang2 mesin CTG haha

4y ago

Owh... Btuk lg.. seksa kan nk jge jhit..

Try minum madu n air suam. InShaaAllah

Semoga dipermudahkan urusan aamiin

Semoga dipermudahkan urusan sis