Serah diri 38w

Ada tak mummies yg kena serah diri awal dari due? Sy due 4/9 tapi esok 19/8 dah kena serah diri sbb darah tinggi on ubat. 20/8 kena induce tepat 38w. Tiber sy rs risau fikir nasib nnti 😂 first time bakal induce anak first sebelum ni 39w contraction dtg. Tolong doakan sy dipermudahkan urusan bersalin nnti. Sy doakan semua mummies yg menunggu hari utk melahirkan dipermudahkan urusan bersalin jugaa. Aminn

3 Balas

saya due 16/9 pun sama darah tinggi on ubat. mungkin serah diri awal juga macam awak. tak apa teruskan doa janji kita dan baby selamat amin aminn

8mo ago

aminn tq awakk alhamdulillah doakan saya normal jugaa cita cita nk beranak banyak hahaha so awak bersalin cukup 37 atau 38 minggu?

smg dipermudahkn segalanya.sy due 1/9 xpi xde tanda2 lg.klu bole biarlh bby ni kuar awl.dh xlarat nk bw perut.klu x 8/9 kena serah diri

8mo ago

aaminn.knp induce sis.

semoga dipermudahkan segala urusan sis❤️🤲 Doakan sya jugak sis.due 1/9 tapi takdak ap ii tanda lagi 🥲Risau kalau overdue ja.

8mo ago

tahniah sis❤️😍selamat berpantang semoga mommy n baby sihat selalu🤲