SAJA SHARE

Due 1/12 , 9/11 dah serah diri . ya allah, smoga dipermudahkan segala urusan ku 🥹 takut , happy, excited semua ada . Maklumlah 1st baby kan . Serah diri sebab baby kecil . Doakan sy mommy" semua , smoga kita semua dipermudahkan urusan untuk bersalin ❤️#firstmom #firstbaby

3 Balas

semoga dipermudahakan segala urusan mommy harap baby dgn mommy sama sama sihat selamat ❤️

Sis dah berapa weeks sekarang ni ? Sy pun baby kecil 2weeks ni 🥺 takut nya hm

due sama dgn saya...saya pun due 1/12/23