Doakan yang baik2 untuk sy dan baby bakal lahir

Esok sy kena serah diri di hosp 22/10/2020..sebab baby pemalu 😂 doakan sy dan baby selamat, jauh dari segala penyakit dan permudahkan urusan..semoga bakal momi semua juga dipermudahkan urusan..terima kasih momi atas doa..moga Allah swt yg dpt mmbalasnya ❤️ #fisrtbaby #excitdmommy

10 Balas

semoga Allah SWT permudahkan semua urusan awk Aamiin dan slmt ibu dan ank Aamiin.. semoga dpnjgkn umur ibu dan ank yg kita kndung aamiin

semoga dipermudahkan ye sis. sy spatutnya esok due. Tp smpai skrang takde tanda. kene serah diri next week 😂

Smoga dipermudahkn urusan sis... Sy 23 bru check in.. Braxton hicks jer yg rser skrg ni

semoga dipermudahkan segala urusan sis..dan selamat melahirkan bayi ya . ♥️

Turn saya 24 ni serah diri. Baby kite pun pemalu.. 😅

4y ago

sama la kita sis, sy due arini. sampai skrang takde tanda nk bersalin. 28 kene serah diri. Sis bila kene serah diri? Semoga dipermudahkan ye urusan kita semua 🥰

semoga dipermudahkan untuk bersalin esok😊

inshaAllah semoga dipermudahkan urusan..

inshaAllah amin. smoga dipermudahkn ✨

smoga di prmudah kan sis

semoga dipermudhkn