KERAP GUGUR

Sape ade pengalaman kerap gugur... Sy dah 4X gugur... Kandungan 10mggu mesti gugur... Sekrg mengandung 9mggu... Nurse x nak bt buku pink lg... Lbh 12mggu br nurse Suh dtg bt buku pink... Soalan: Mcmane nak atasi supaya x gugur lg?

16 Balas

Senoga dipermudahkan sis. Sy pun sama pendapat dgn yang lain. Kena refer doktor. Bila dah tau punca lebih mudah utk rancang hamil semula. Sy pun 4 kali gugur n sama keadaan mcm sis akan keguguran bila masuk 9 ke 12 minggu. Kali ke5 ni sy dah 32w. Tapi sy cpt2 refer doc bila tau pregnant 5w n doc kk rujuk ke pakar O&G hospital. Doc bagi aspirin bila kandungan masuk 12w. Semoga ada rezeki buat sis juga nanti. Inshaallah jika sampai rezekinya semuanya baik2 aje.