Buka buku pink selepas gugur

Mommies, betul ke klau kandungan yg lepas kita gugur, kandungan yg baru ni dpat tahu je terus buat buku pink? Sbab doc nak pantau eh?

2 Balas

Bgantung pd brp week ggur dan berapa kali ggur. Klu bwh 12w biasanya tak perlu buka awal. Melainkan sblm ni smpt buka buku pink, ggur ats 12w dan ada result dktr yg bertulis (dari hsptl).

nk lebih kepastian awak boleh call kk berdekatan tmpt awak. tanya nurse perlu buka buku awal tak if ada sejarah keguguran sebelom ni