KERAP GUGUR

Sape ade pengalaman kerap gugur... Sy dah 4X gugur... Kandungan 10mggu mesti gugur... Sekrg mengandung 9mggu... Nurse x nak bt buku pink lg... Lbh 12mggu br nurse Suh dtg bt buku pink... Soalan: Mcmane nak atasi supaya x gugur lg?

16 Balas

sy amal kan ni sis.. sy tngah mngandung 5 minggu skrg.. semoga janin d dlm lindungan nya sehingga melahirkan.. Aminn

Semoga dipermudahkan urusan dan selamat semuanya sis. Aamiin 3x 🤲🏻

Kenapa x cek sebab da lebih 3x gugur...slalu nye doc akan cek...

Kena p fertility.. check sperm n level hormon...

Kalo few times gugur patut dah buat siasatan

g amik enjit utk kuat kan rahim.