Surat gugur

Hai moms , ad tak kt sini yg berpengalaman pernah gugur n bila pregnant lg skli nk buka buku pink , nurse ade minta tak surat gugur yg dlu sebagai bukti pernah gugur . Sya nk buka buku minggu depan tp surat gugur sya tinggal kan dirumah mertua saya . Perlu ke saya pulang untk ambil #ingintahu

1 Balas

Dia nk tahu detail gugur... Tarikh bila complete or not... Better ade surat senang dia nk tulis dalam buku pink... Saya haritu nurse nk tengok...

2y ago

terima kasih moms 🥰