KERAP GUGUR

Sape ade pengalaman kerap gugur... Sy dah 4X gugur... Kandungan 10mggu mesti gugur... Sekrg mengandung 9mggu... Nurse x nak bt buku pink lg... Lbh 12mggu br nurse Suh dtg bt buku pink... Soalan: Mcmane nak atasi supaya x gugur lg?

16 Balas

Huhu sori to hear sis... Mcm kes Sy jg da.. Tp yg ke-4 gugur Sy tpksa trus g pakar d sana trus Sy di warded... Slps tu doc Pakar bg temujanji setiap 3bln skali... Sehinggalah disahkan positif 5 week still jumpa Pakar... Sampai la Dkt2 mok bsalin... Time 37week jumpa Pakar ditahan pula sebab kurg air ketuban... Mmg berisiko la kandungan... Dan 37w2d Sy dipaksa bersalin sebab air ketuban 7/10 jer tgl... Syukur bby lahir CUN2 2.6Kg OK jg cuma tpksa masuk nicu sebab emlscs...