KERAP GUGUR

Sape ade pengalaman kerap gugur... Sy dah 4X gugur... Kandungan 10mggu mesti gugur... Sekrg mengandung 9mggu... Nurse x nak bt buku pink lg... Lbh 12mggu br nurse Suh dtg bt buku pink... Soalan: Mcmane nak atasi supaya x gugur lg?

16 Balas

Pendapat saye sis kena tahu punca utama yang menyebabkan sis kerap keguguran setiap kali mengandung. Sbb ape yg sis gtau kandungan xsampai 10 minggu pastu gugur. Better sis direct pegi jumpa pakar O&G.