KERAP GUGUR

Sape ade pengalaman kerap gugur... Sy dah 4X gugur... Kandungan 10mggu mesti gugur... Sekrg mengandung 9mggu... Nurse x nak bt buku pink lg... Lbh 12mggu br nurse Suh dtg bt buku pink... Soalan: Mcmane nak atasi supaya x gugur lg?

16 Balas

Ehhh mcm pelik je nurse xbg bukak buku. 🤔Nak kene tgg 12w bru dpr bukak buku. 🙄 Saya selasa lps dh bukak buku (kandungan 8w). Btw, kl ada history gugur before, this time around need more/extra careful. Rehat/mkn kene cukup. Acid folic don't miss. Elakkn dr buat kerja2 berat or berlebihan. Good luck mommy.. Semoga semua nya dipermudahkan. 🤗