KERAP GUGUR

Sape ade pengalaman kerap gugur... Sy dah 4X gugur... Kandungan 10mggu mesti gugur... Sekrg mengandung 9mggu... Nurse x nak bt buku pink lg... Lbh 12mggu br nurse Suh dtg bt buku pink... Soalan: Mcmane nak atasi supaya x gugur lg?

16 Balas

Aik knpe misi tk kasi bukak buku?? Sy dlu 3x ggur kene marah dgn dktor pakar sbb 3x tak sempat bukak buku pink. Lpz kejadian tu preggy ke4 tahu je preggy trus buat bku pink sy bukak awal 3week kndungan dh bukak and nurse pon oke je lgi dia pantau kita. Tkpe wt mse ni sis rest je jgn wt keje apa2. Mcm sy masak apa sume hubby yg buat. Sy cuma baring bedrest mkn solat mndi tido . Dh sebulan lebih tebaring mcm ni huhuh

4y ago

Tu la kadang ade kkia yg tklayan awl2 nie pon payah gak tp nsib tmpt sy dia terime. Xpe atleast sis ade bukak dkt swasta biar dktor swasta pantau 😘