Keputihan

Sape ade pengalaman di ambil sampel keputihan guna muncung itik tu? Sy pegi kk td dan bgtahu misi sy ada keputihan dan doc amik sample. Tp sy skrg ada keluar darah. Normal ke? Sy skrg 21w.

15 Balas

sy kputihan truk.. +gbs.. 2 kli da ambil smple.. msok ubt antibiotik.. 3 4 ok.. lpas tu kptihan blik.. bkn kptihan biasa.. dia wrna kkunigan.. n doktor da ckp.. msa nk bslin nnti pun kna bslin tmpt yg ad pakar... sb nk msok ubt dlu.. sblum bslin.. sb tkot kuman kna kt baby..