keputihan campur darah

slmt ptg, tumpang tanya, td sy p buka buku..sy dah 9w3d..doctor dah scan dan buat ujian td..katanya semua ok. lepas scan tu doktor ada amik sampel keputihan guna muncung itik tu. td balik sy tengok keputihan ada campur darah sikit..tp skrg xda dah..adakah sbb muncung itik tu..dinding faraj sy luka atau perlu ke hospital?..sbb baru pg td p checkup semua ok..xda masalah.

1 Balas

Rasanya luka sbb muncung itik tuu. Sbb dah takde keluar lagi kan?