Keputihan

Sape ade pengalaman di ambil sampel keputihan guna muncung itik tu? Sy pegi kk td dan bgtahu misi sy ada keputihan dan doc amik sample. Tp sy skrg ada keluar darah. Normal ke? Sy skrg 21w.

15 Balas

sy keputihan masa 33 weeks. doc bagi ubat insert kt bawah tu dlu. kalau x okey jugak kena muncung itik tu. mslhnya dua2 sy takut. hadoi

4y ago

Baru semalam kena. Sakit rasanya sebab kesat. Tapi bila kita kata sakit. Dia stop. Dia cuna nak ambik sikit je. Pastu bagi ubat insert bawah tu.. Dia bagi alat sekali tapi dia kata jangan pakai alat tu. Sebab ada baby so bahaya sikit kalau buat sendiri. So pakai jari je. Tapi saya xpakai lagi ubat tu. Takut nak masukkan erggh

hi ,saya pun ada keputihan coklat 😅 risau memang risau tpi kjp ja. . dh hilang

normal sy hr tu pn ada kluar drah lpas ambik smple...2hr jer dh stop

4y ago

ah ah sis lka sikit...sy pn dh serik dh kna msuk mncung itik tu

Da ok x sis darah tu

normal