anak

sape ada umur anak yng dah 3 tahun tapi masih belum lancar bercakap..dapat cakap sikit3 je pstu yg sblihnya bhasa alien☹️.

68 Balas

Normal. Jangan risau. Bagi dia banyak bergaul & kita sendiri kena rajin ajak cakap

Sama lh macam ank sy ckp bru pandai mamy ddy minum main yg lain bahasa alien

sama nan saya .anak dah masuk 3tahun 2bulan tp masih cakap bahasa alien😅

sabar sj sis..lgpun prkmbngan setiap ank berbeza..think positive sj

Rjin bcerita...bnyak kan berckp ngan dye...krang kan tv atau gjet...

Anak saya, tapi alhamdulillah, bila dah lancar, meriah.. 😁

sama la dh 3 tahun tp belum lancar ckp..risau jadinya..

Sama lah anak saya. Bulan ni masuk 3 tahun. 😁

Saya, anak dh msk 4y tp masih xpandai ckap..

ya anak sy pun mcm tu. blm lncar bercakap