Normal ke anak setahun 3 bulan Masih cakap bahasa alien

Hai assalamualaikum ..normal ke anak setahun 3 bulan masih cakp bahasa alien dgn kita..kadang² kita x dgr PON perkataan yg selalu kita sebut dgn dia . Dia kuat bercakap tpi bahasa alien .. Normal ke..macam mana nk bagi minat anak untuk kenal sebutan dalam buku?sy buntu sangat ..dia xda minat langsung untuk tgk saya bercakap ..#ingintahu #seriusnanya #firstmom

1 Balas

normal lh awak.. baru setahun 3 bln.. masih bayi lg.. bkn 3 tahun.. awal lg tu.. awak berckp je dgn dia selalu..