batuk

Sape ad tips nj hilangkan batuk?? Teruk sgt rsa smpai ssh nk tido.. checkup td pun doc xde bgi or ckp pape even tgk yg kite tgh batuk teruk?

11 Balas

Kalau 1st trimester memang semua ubat xboleh makan, tula doct xbagi. Saya pernah amalkan minum teh madu & halia tapi tak berkesan sebab batuk saya pun dah teruk smpai nak muntah. Bnyakkan minum air suam ya, atau boleh rujuk farmasi ubat batuk mana yg sesuai

Minum ubat batok prospan .. ubat tu elok untuk ibu mengandung.. sya haritu batok dekat 2 bulan , pergi klinik swasta dieorg bagi ubat prospan ☺️ Alhamdulillah sekrng dh Okeyy ..

Saya pun batuk teruk.. Doktor bagi ubat batuk.. Kalau rase kritikal xtertahan baru telan.. Las2 tadi doktor suruh hantar sample kahak dlm 3 hari.. Hmm💪

5y ago

Thanks sis

Sis bli ubat btok prospan..ubat batok ni selamat untk.ibu mdung... Sya hritu dktr bg ubat btok ni..

5y ago

Thanks sis

Minum air suam cmpur madu...ad yg ckp tmbah hirisan halia sikit...huhu

Sy pun teruk batuk.. Tp mmg x leh mkn ubat.. Mampu mnum air suam je.. 😣

Sapu minyak angin kat tapak kaki n pakai stokin... Insyaallah

Saya buat air madu suam campur madu...rasa lega...