BATUK TERUK TAPI BUKAN COVID

Hai mummy ad petua tk nk hlngkan batuk slain mkn ubat batuk . ? Batuk dh 4 hari dh mnum ubat batuk yg dktr kasi xda pape kesan pn lagi batuk ad laaa . Pastu ad terkesan pada baby tk ? Urmmm batuk smpai tarik urat perut sakit betul .. ad tips boleh share ye mummy ii untk hlngkn batuk tq mmy♥️

1 Balas

haii.., sy pun batuk jgk masa preg 32 weeks , sy try minum air kelapa, madu ngan air teh panas + cengkih, nthen sy makan strepsils klu sakit tekak, sy minum air masak bnyk , dan last skali sy ikhtiar minum air asam jawa beli kt kedai, alhmdulillah batuk sy pun makin baik, sis bole try okay, btw batuk ni mmg sakit , effect kt perut bila batuk tu kdg ii baby pun bole trjaga bile kita batuk sbb die bergegar kan , tpi baby tkeffect apepun cuma risaula die dlm perut klu melarat better sis gi klinik je mkn ubat dri klinik tu pun okay 👍, sy mkn ubat dri klinik trus okay batuk saya,

4mo ago

terima kasih sis nnt sy cuba ♥️✨