Salam ibu minyak apa elok ye untuk baik kan batuk² asma ye..

Anak saya lps batuk² teruk hari tu dah makan antibiotik...dia xde asma pun dri lahir tapi lps sy bgi dia main kucing..dia jadi lelah n batuk² teruk dah 4 kli neb..ok dah sikit batuk xde lah teruk sgt..tapi bila sejut n tdo mlm sian saya tgk tak kena dia tdo mesti batuk² teruk..saya tak tahu dah nk bgi mkn apa lagi madu dah bgi ubat pun dah bgi tapi sama je..kipas no 1 pun xleh mesti² btuk² kalau dia pns pun batuk² jugak..tlg ye ibu² rply

1 Balas

Sy letak minyak cengkih viral. Before tidur gosok2 belakang badan dia, ikhtiar je. Musim skrg kn, bila sy perasan mcm nafas dia berbunyi cmtu terus letak minyak. Tp kn sis, if risau sgt pergi cek klinik. Mnta opinion doktor, bab anak ni sensitif sikit. Malam2 tggikn kepala ank, ad org pesan bakar bawang putih letak dkt bilik bg bau cmtu. Maybe bantu dia bernafas